Stel Vloeren

Nieuw in Spijkenisse maar zeker niet nieuw in de vloerenbranche.

Vanaf nu kan iedereen uit Spijkenisse en de gehele regio kennismaken met de kennis en kwaliteit van ons bedrijf.

Sinds 1998 zijn wij al werkzaam in de particuliere dienstverlening. Als allround aannemer hebben wij vele complete woningen gerenoveerd, badkamers, keukens en vloeren verwijderd en ook weer opgebouwd. Er is bijna niets wat we niet hebben aangepakt en bijna alles is mogelijk.

Wij hanteren het principe dat alle werkzaamheden binnen ons eigen bedrijf worden uitgevoerd zodat u als klant maar 1 aanspreekpunt heeft en ook de planning strakker is omdat we niet hoeven te wachten op andere bedrijven.

Ons motto: Wij ontzorgen u volledig, u kunt in de tussentijd genieten van alle andere mooie dingen.

Doordat wij zelf in de uitvoering zitten weten wij als geen ander wat er nodig is om een mooie vloer te krijgen. Wij kennen alle knelpunten. Hierdoor kunnen wij u uitstekend adviseren bij de aanschaf van een nieuwe vloer. Of dit nu met tegels of een laminaat of pvc vloer is. Wij kennen onze producten en onze basis. Naast de verkoop van vloeren hebben wij ook een mooi assortiment wand tegels.

Vanuit al onze ervaring weten wij wat nodig is om het mooiste tegelresultaat te krijgen. Of dit nu is voor een prachtige tegelvloer, een nieuwe badkamer met verschillende maten tegels, een enkele betegeld wand of een mozaïek wand is. Met de juiste informatie wordt elke ruimte prachtig.

Stel vloeren is er voor u. Om te zorgen dat u krijgt wat u verdient. Hoe groot of klein een project ook is. Size doesn.t matter.

Wij leveren zowel tegels voor de wand als voor de vloer. Wij hebben verschillende maten en kleuren en diverse prints. Voor elk wat wils. Heeft u liever een laminaat of pvc vloer? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ben tu op zoek naar iets wat u niet ziet dan gaan we samen met u op zoek naar dat wat bij u past.

Uiteraard verkopen wij buiten de tegels en het laminaat / pvc ook de ondervloeren en de plinten. Indien gewenst komen wij de vloertegels, het laminaat, het pvc en / of de wandtegels ook voor u aanbrengen. Bij elke opdracht om dit te doen maken wij eerst een afspraak om de huidige situatie te bekijken en alles goed in te meten. Ook beoordelen we dan gelijk de ondervloer zodat we tijdens de werkzaamheden niet voor verassingen komen te staan.

Bij een mooie vloer, of dit nu tegels, laminaat of van pvc is hoort ook een lekkere warme vloer. Tegenwoordig kan er onder bijna alle soorten vloeren vloerverwarming aangebracht worden. Het hebben van vloerverwarming zorgt voor nog meer woongenot. En wist u dat u ook in de badkamer vloerverwarming kunt leggen. Wij hebben hier verschillende mogelijkheden voor. Uiteraard geven wij u eerst deskundige advies voordat we iets verkopen.

Wij leveren  uitsluitend A+ kwaliteit materialen. Dit geld zowel voor alle vloertegels, wandtegels en uiteraard ook voor het laminaat en de pvc vloeren. Wij leveren op dit moment alleen op bestelling maar kunnen indien nodig de meeste goederen snel leveren.

Al onze artikelen staan in onze webshop, hier kunt u makkelijk uw bestelling door geven. Wel raden wij aan om de tegels, het laminaat en de pvc  eerst in het echt te zien, foto’s kunnen een net iets andere kleur laten zien.  U kunt alles uiteraard ook in de winkel bestellen. Dus wilt u liever een persoonlijk gesprek of de tegel of laminaat of het pvc in het echt zien kom gerust langs in onze showroom.

Wilt u zeker zijn van onze aandacht maak dan een afspraak. Dit kan zowel telefonisch als via de online planner.

Dus bent u opzoek naar een mooie wandtegel, vloertegel, laminaatvloer of pvc vloer kom geheel vrijblijvend bij ons langs. De koffie of thee staat voor u klaar.